πως κανω δωρο ενα βιβλιο

Διαλέγετε το βιβλίο/α που θέλετε να κάνετε δώρο στο αγαπημένο σας πρόσωπο μέσα απο την μεγάλη ποικιλία εκδόσεων που διαθέτουμε. Υπάρχουν πολλά βιβλία σε μεγάλη προσφορά έτσι ώστε να μην χρειαστεί να ξοδέψετε μεγάλο χρηματικό ποσό. Φυσικά μην ανησυχείτε η τιμή δεν θα εμφανιστεί στον αποδέκτη του δώρου παρά μόνο το βιβλίο με την υπέροχη αφιέρωση σας τυπωμένη για πάντα μέσα!

Όταν φτάσετε στο ταμείο και είστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας μπορείτε να γράψετε την αφιέρωση σας, τις ευχές σας και να ανεβάσετε αν θέλετε την κάρτα που θα σταλεί. Το βιβλίο θα είναι 100% προσωπικό και θα δημιουργηθεί έτσι ώστε να περιέχει τις ευχές σας και την κάρτα σας κάνοντας το μοναδικό και ανεξίτηλο στον χρόνο.

Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και κάνετε κανονικά την παραγγελία σας .Το άτομο που έχετε δηλώσει να λάβει το δώρο σας θα παραλάβει το βιβλίο του μέσα σε ελάχιστο χρόνο με την ιδιαίτερη εορταστική κάρτα αλλά και τις δικές σας προσωπικές ευχές τυπωμένες μέσα στο βιβλίο του! Ένα πραγματικά μοναδικό και 100% προσωπικό δώρο!

παραδειγματα - πως θα μοιαζει το εορταστικο μου μηνυμα μέσα στο βιβλιο δωρο

Μια σελίδα μέσα στο βιβλίο ακριβώς μετά το εξώφυλλο θα περιέχει μια εορταστική κάρτα με το ευχητήριο μήνυμα σας! Το βιβλίο θα δημιουργηθεί έτσι ώστε η ευχή σας να είναι για πάντα τυπωμένη μέσα σε αυτό.

Μπορείτε αν θέλετε να ανεβάσετε εσείς την φωτογραφία ή την εορταστική κάρτα που θα περιέχει το βιβλίο δώρο σας ή να αφήσετε εμάς να διαλέξουμε από την πλούσια συλλογή με κάρτες μας.

Δείξτε την αγάπη σας και στείλτε τις ευχές σας με τον πιο όμορφο, μοναδικό αλλά και χρήσιμο τρόπο μέσα απο τις εκδόσεις μας!

Σε προσφορα