Διαβάστε παρακάτω μερικές απο τις πιο συχνές ερωτήσεις.

Αν πάλι δεν βρίσκεται απάντηση στο ερώτημα σας επικοινωνήστε μαζί μας!

Πως λαμβάνω τα ηλεκτρονικά βιβλία;

Μετά την παραγγελία σας θα λάβετε την επιβεβαίωση όπου θα αναφέρεται το βιβλίο/α που αγοράσατε η τιμή και τα στοιχεία σας.Μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα λάβετε το 100% προσωπικό σας ebook στο email που έχετε δηλώσει.

Τι να κάνω αν δεν λάβω άμεσα το βιβλίο μου

Σε περίπτωση που δεν λάβετε άμεσα το βιβλίο/α σας ελέγξτε τον φάκελο με τα ανεπιθύμητα στoν λογαριασμό εμαιλ σας. Αν δεν είναι εκεί επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα.

Τι μέθοδο πληρωμής να επιλέξω;

Η μέθοδος πληρωμής που θα διαλέξετε εξαρτάται απο το πόσο γρήγορα θέλετε να λάβετε το βιβλίο/α αλλά και απο τι είδους λογαριασμό πληρωμής έχετε. Αν έχετε λογαριασμό στην paypal επιλέξτε πληρωμή με paypal και λάβετε μέσα σε ελάχιστο χρόνο το βιβλίο/α σας. Αν έχετε κάρτα χρεωστική-πιστωτική VISA-MASTERCARD σε οποιαδήποτε Ελληνική τράπεζα επιλέξτε πληρωμή με κάρτα και λάβετε μέσα σε 24 ώρες το βιβλίο σας. Υπάρχει και η επιλογή της τραπεζικής μεταφοράς του ποσού,εκεί κάνετε κανονικά την παραγγελία σας όπου με την ολοκλήρωση της θα λάβετε τον τραπεζικό μας λογαριασμό για να κάνετε την πληρωμή.Το βιβλίο στην προκειμένη περίπτωση θα σταλεί όταν γίνει η μεταφορά του ποσού στον λογαριασμό μας οπότε μπορεί να χρειαστούν πάνω απο 1-2 ημέρες για να λάβετε την παραγγελία σας.

Μπορώ να εκτυπώσω τα βιβλία μου;

Φυσικά μπορείτε να εκτυπώσετε τα βιβλία σας σε περίπτωση που θέλετε να τα έχετε σε έντυπη μορφή

Υπάρχουν τα βιβλία σε έντυπη μορφή;

Τα βιβλία μας είναι αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή. Με τον τρόπο αυτό είναι κατά 50% πιο φθηνά απο έντυπες εκδόσεις!

Που διαβάζω τα ηλεκτρονικά βιβλία;

Μπορείτε να έχετε τα βιβλία μας και να τα διαβάζετε στο κινητό σας, στον προσωπικό σας υπολογιστή ή το tablet σας. Φανταστείτε να συμβουλεύεστε τον οδηγό καλλιέργειας της προτίμησης σας και να είστε ταυτόχρονα στο χωράφι σας λύνοντας κάποιο πρόβλημα που παρουσιάστηκε!

Πως θα είναι το βιβλίο μου;

Tα βιβλία μας είναι αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή (pdf). Χάρη στην τεχνολογία της Agrobooks το βιβλίο καταλαμβάνει ελάχιστο αποθηκευτικό χώρο (εώς 15mb) για να μπορείτε να το έχετε σε όλες τις συσκευές σας απο το κινητό τηλέφωνο μέχρι το ταμπλετ και τον υπολογιστη σας και ταυτόχρονα σας προσφέρει εξαιρετικά υψηλή ποιότητα εικόνας και ανάλυσης.