Συχνές ερωτησεισ

Διαβάστε τις πιο συχνές ερωτήσεις για το πως λειτουργεί η ιστοσελίδα μας.

Τι να κάνω αν δεν λάβω άμεσα το βιβλίο μου

Σε περίπτωση που δεν λάβετε άμεσα το βιβλίο/α σας ελέγξτε τον φάκελο με τα ανεπιθύμητα μηνύματα στoν λογαριασμό εμαιλ σας

Πως λαμβάνω τα ηλεκτρονικά βιβλία;

Μετά την παραγγελία σας θα λάβετε την επιβεβαίωση όπου θα αναφέρεται το βιβλίο/α που αγοράσατε η τιμή και τα στοιχεία σας.Μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα λάβετε το 100% προσωπικό σας ebook στο email που έχετε δηλώσει.

Τι μέθοδο πληρωμής να επιλέξω;

Η μέθοδος πληρωμής που θα διαλέξετε εξαρτάται απο το πόσο γρήγορα θέλετε το βιβλίο αλλά και απο τι λογαριασμό έχετε. Αν έχετε λογαριασμό στην paypal επιλέξτε πληρωμή με paypal και λάβετε μέσα σε ελάχιστο χρόνο το βιβλίο/α σας. Αν έχετε κάρτα χρεωστική-πιστωτική VISA-MASTERCARD σε οποιαδήποτε Ελληνική τράπεζα επιλέξτε πληρωμή με κάρτα και λάβετε μέσα σε 24 ώρες το βιβλίο σας. Υπάρχει και η επιλογή της τραπεζικής μεταφοράς του ποσού,εκεί κάνετε κανονικά την παραγγελία σας όπου με την ολοκλήρωση της θα λάβετε τον τραπεζικό μας λογαριασμό για να κάνετε την πληρωμή.Το βιβλίο στην προκειμένη περίπτωση θα σταλεί όταν γίνει η μεταφορά του ποσού στον λογαριασμό μας οπότε μπορεί να χρειαστούν πάνω απο 1-2 ημέρες για να λάβετε την παραγγελία σας.

Υπάρχουν τα βιβλία σε έντυπη μορφή;

Τα βιβλία μας είναι αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή. Με τον τρόπο αυτό οι τιμές τους είναι κατα 50% χαμηλότερες!

Μπορώ να εκτυπώσω τα βιβλία μου;

Φυσικά μπορείτε να εκτυπώσετε τα βιβλία σας σε περίπτωση που θέλετε να τα έχετε σε έντυπη μορφή

Μπορώ να πληρώσω με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό;

Φυσικά αν δεν έχετε τραπεζική κάρτα ή paypal μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Γιατί τα ηλεκτρονικά βιβλία είναι καλύτερα απο τα έντυπα για έναν παραγωγό;

Οι λόγοι που τα ηλεκτρονικά βιβλία είναι ιδανικά για τους σύγχρονους παραγωγούς είναι πολλοί.

1.Μπορεί να αποκτηθεί γρήγοραΤα eBooks μπορούν να ληφθούν πολύ εύκολα σε σύγκριση με τα τυπωμένα βιβλία. Ενώ αναζητάτε ένα τυπωμένο βιβλίο, θα πρέπει να πάτε από κατάστημα σε κατάστημα αναζητώντας το ή μπορείτε να το παραγγείλετε από οποιοδήποτε δικτυακό τόπο ηλεκτρονικού εμπορίου. Ακόμη και αν παραγγείλετε το βιβλίο, θα χρειαστούν τουλάχιστον μερικές ημέρες για να το παραλάβετε. Αντίθετα με τα ηλεκτρονικά βιβλία όπου ο χρόνος παραλαβής είναι ελάχιστος.

2. Μπορεί να δανειστεί σε φίλους χωρίς να το αποχωριστείτε
Τα βιβλία παραδοσιακά πάντα δανείζονταν ανάμεσα σε φίλους και πολλές φορές δεν επιστρέφονταν ποτέ στον ιδιοκτήτη.Με τα ηλεκτρονικά βιβλία αυτό το πρόβλημα δεν υπάρχει καθώς μπορούν να το έχουν και οι δύο την ίδια στιγμή!

4. Εύκολο στη μεταφορά 
Όσον αφορά τη φορητότητα, δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των ηλεκτρονικών βιβλίων και των έντυπων βιβλίων. Ενώ υπάρχει ένα όριο στον αριθμό των τυπωμένων βιβλίων που μπορείτε να μεταφέρετε, όσο μικρά και αν είναι, μπορείτε να έχετε χιλιάδες φορές περισσότερα βιβλία στον υπολογιστή σας ή στο κινητό σας όταν μάλιστα είστε στο χωράφι σας!

7. Οικονομικά αποδοτικό
Το κόστος των ηλεκτρονικών βιβλίων είναι σημαντικά χαμηλότερο σε σχέση με τα τυπωμένα βιβλία. 

Στείλτε μας το μήνυμα σας    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ