ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Ολα ξεκινάνε απο την επιστημονική κατάρτιση του συγγραφέα και την έρευνα του. Φυσικά και η έμπνευση μαζί με την σκληρή δουλειά παίζουν σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Η δημιουργία ενος επιστημονικού βιβλίου είναι το κομμάτι που απαιτεί τον περισσότερο χρόνο και κόπο απο την πλευρά του συγγραφέα η agrobooks είναι εκεί για να προωθήσει αυτήν την προσπάθεια.

AGROBOOKS

Η Agrobooks είναι αρογός στην προσπάθεια των συγγραφέων αναδεικνύοντας το συγγραφικό τους έργο κάνοντας το προσιτό σε όλους και όλες που θέλουν να ανοίξουν νέους ορίζοντες γνώσης.

ΕΣΕΙΣ

Ο τελικός αποδέκτης και φυσικά ο κριτής του έργου δεν είναι άλλος παρα το αναγνωστικό κοινό,δηλαδή εσείς. Επικοινωνήστε μαζί μας και πείτε μας την γνώμη σας για τα βιβλία μας.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ομάδα της Agrobooks είναι αφοσιωμένη στην προβολή βιβλίων μοναδικών για την Ελλάδα και την Ελληνική γλώσσα. Τα βιβλία είναι γραμμένα απο καταξιομένους επιστήμονες της γεωπονικής κοινότητας και απευθύνονται σε όλους και όλες που θέλουν να μάθουν περισσότερα για τον σίγουρο αλλά και δύσκολο δρόμο της αγροτικής παραγωγής.

Τα βιβλία είναι γραμμένα με απλό τρόπο ώστε να είναι κατάλληλα και για τους αρχάριους αλλά ταυτόχρονα εμβαθύνουν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της κάθε καλλιέργειας

 

ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ;

Η ομάδα της Agrobooks είναι περήφανη για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την αγορα του ηλεκτρονικού βιβλίου. Με τις προσιτες για όλους τιμές και τις μοναδικες για την Ελληνική γλώσσα εκδόσεις φέρνει κοντά σας βιβλία που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε γνώσεις πάνω σε σημαντικές καλλιέργειες. Με το σύστημα της διαχείρησης των πνευματικών δικαιωμάτων(social drm) τα βιβλία σας είναι 100% προσωπικά και πραγματικά δικά σας.

Δείτε την συλλογή βιβλίων 

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat….

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat….