Συμβατότητα:

Το κύριο όφελος του Social DRM είναι η πλήρης συμβατότητα. Τα eBook σας θα είναι διαθέσιμα για ανάγνωση σε κάθε συσκευή και εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένων κινητών τηλεφώνων,laptop,κτλ.

Τι είναι το DRM;

Τι είναι το DRM; Η Διαχείριση Ψηφιακών Δικαιωμάτων (DRM) είναι μια τεχνολογία που έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει τι μπορεί να κάνει ο χρήστης και τι δεν μπορεί να κάνει με ένα έγγραφο. Τα DRM συνήθως έχουν κάποιο είδος κρυπτογράφησης που συνδέει ένα έγγραφο με την ταυτότητα ενός χρήστη, εμποδίζοντας το να το μοιραστεί.

Τι είναι το SOCIAL DRM

Το SOCIAL DRM περιλαμβάνει την δημοσίευση πληροφοριών σχετικά με τον νόμιμο κάτοχο (όπως όνομα, επώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ.). Το e-Book έτσι είναι πραγματικά προσωπικό αλλά με αυτό τον τρόπο μπορείτε να το διαβάσετε σε οποιαδήποτε συσκευή συμβατή με την επιλεγμένη μορφή και μπορείτε να το κατεβάσετε, και να το αντιγράψετε χωρίς περιορισμούς οποιουδήποτε είδους..

Ευκολία στη χρήση

Δεν απαιτούνται τεχνικές γνώσεις ή λογισμικό για την πώληση ή αγορά ενός ηλεκτρονικού βιβλίου. Όταν κάποιος αγοράζει το βιβλίο, το μόνο που θα πρέπει να κάνει είναι να το ανοίξει στην προτιμώμενη συσκευή του και να αρχίσει να διαβάζει.

Κανένας περιορισμός

Τα βιβλία μπορούν να χρησιμοποιηθούν απο απεριόριστες συσκευές,να αντιγραφούν ως έχουν χωρίς γεωγραφικούς ή άλλους περιορισμούς σε αντίθεση με τους άλλους τρόπους προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Ποια δεδομένα χρησιμοποιούνται στο SOCIAL DRM;

Σε ένα eBook με διαχείριση SOCIAL DRM μπορούν να συμπεριληφθούν το όνομα, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ταχυδρομική διεύθυνση και τα ονόματα χρηστών που πραγματοποίησαν την αγορά.

Πού μπορώ να βρω τα δεδομένα μου σε ένα κοινωνικό e-Book DRM; Μπορείτε να δείτε τα δεδομένα σας μετά το εξώφυλλο (συχνά μαζί με τον αριθμό της παραγγελίας ή της συναλλαγής), ή στο τέλος του eBook σε ένα τμήμα που ονομάζεται πλάκες των βιβλίων. Αυτά τα δεδομένα μπορεί μερικές φορές επίσης να ενσωματωθούν στα επιμέρους κεφάλαια του βιβλίου που αγοράστηκε ως «υδατογράφημα». Η επιλογή εξαρτάται από τον εκδότη.

Μπορώ να δανείσω ένα eBook που καλύπτεται από το Social DRM;

Το κοινωνικό DRM δεν περιορίζει τον δανεισμό των ebooks σε κάποιον φίλο σας.Φυσικά απαγορεύεται απο τον νόμο ο διαμοιρασμός μέσα απο το διαδίκτυο. Αλλά πρέπει να θυμάστε ότι μαζί με το ebook σας ταξιδεύουν μαζί του και οι προσωπικές σας πληροφορίες σας, οπότε μοιραστείτε το αρχείο μόνο με αυτούς που χαίρουν την πλήρη εμπιστοσύνη σας, όπως κάνετε συνήθως και με τα άλλα βιβλία σας.

Χρησιμοποιούν τα δεδομένα μου στο SOCIAL DRM για άλλους σκοπούς; Όχι ποτέ.Τα προσωπικά σας δεδομένα παραμένουν μόνο στο βιβλίο που είναι στην κατοχή σας και πουθενά αλλού.

Παράδειγμα SOCIAL DRM σ’ένα ebook

Το κάθε βιβλίο που αγοράζετε είναι προσωπικό 100% και ο ξεχωριστός κωδικός που έχει το καθένα το κάνει και μοναδικό.Στην υποσελίδα θα υπάρχουν τα στοιχεία του αγοραστή,το ονοματεπώνυμο,το email καθώς και ο αριθμός παραγγελίας και η ημερομηνία που έγινε η αγορά.

ADd a callout header here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.